Hvordan fungerer kommuneverten?


For deg som har en avtale

Har du avtalt et møte på forhånd så velger du “Jeg har en avtale”.  Søk opp navnet på den du skal besøke og legg inn mobilnummeret ditt. Kommuneverten foreslår navn etter som du skriver og du kan velge den ansatte du skal besøke. Den du har en avtale med får en e-post og en sms om at du har kommet og henter deg inn til avtalen.

Har du avtale med noen som ikke er på rådhuset finner du informasjon om hvor de befinner seg nederst på siden.
 

For deg som ikke har en avtale

Har du ikke en avtale velger du “Ikke avtalt møte”. Her kan du velge hvilken avdelingen du skal til og legge inn navnet og telefonnummeret ditt så kommer det en fra avdelingen og henter deg.
 

Skal du levere post eller pakker

Skal du levere post eller pakker velger du “Post/varelevering” og velger “Ja”. En ansatt får en sms og e-post og kommer og tar i mot det som skal leveres.
 

Evakuering

Besøkende som har registrert seg via kommuneverten og som fortsatt befinner seg i bygget ved en eventuell brannalarm vil få SMS-varsel med beskjed om å forlate bygget og møte opp ved evakueringsområdet.
 

Tilpasset mennesker med funksjonsnedsettelse

Kommuneverten har en egen knapp nede i høyre hjørne med et rullestolsymbol man kan trykke på så flytter menyen seg lenger ned på skjermen. Det gjør det enklere for rullestolbrukere og andre som har behov for å ha menyen lenger ned.