Språk Språk Språk Visning: A A A A A
toppbilde

Regjeringen viderefører de fleste nasjonale korona tiltakene, men gir lettelser for barn og unge

Regjeringen viderefører i hovedsak de strenge smitteverntiltakene for å stoppe en ny smittebølge, men gir noen lettelser for barn og unge. Det nasjonale tiltaksnivået for skoler nedjusteres til gult nivå, og lokale idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge frarådes ikke lenger. Anbefalingen om å unngå besøk hjemme videreføres ikke, men alle bør begrense sosial kontakt.

2021-01-18 Les mer...

Nå kan landets bedrifter søke på kompensasjonsordningen

Kompensasjonsordningen skal gi hjelp til bedrifter som er rammet av pandemien. I dag åpner Brønnøysundregistrene for søknader om tilskudd som skal dekke uunngåelige kostnader. Tusenvis av bedrifter kan få utbetalt penger om få dager.

2021-01-18 Les mer...

Siste nytt angående koronasmitte i Tana

Resultatene fra covid-19 tester og oppdateringer om koronasmitte i Tana kommune.

2021-01-11 Les mer

Informasjon om karantene og isolasjon.


  • Husk god hånd- og hostehygiene.  

  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor med. Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.

  • Får du symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme og du bør ta en test.


2021-01-08 Les mer

Nye nasjonale koronatiltak fra 4. januar

Søndag 3. januar ble det presentert en rekke nasjonale tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset. Tiltakene vil i først omgang gjelde i 14 dager fra og med 4. januar til og med 18. januar.

2021-01-03 Les mer

Krav om testing av innreisende til Norge

Fra 2. januar 2021 innfører regjeringen plikt til å teste seg for covid-19 for innreisende til Norge. Dersom du i løpet av de siste 14 dagene har vært i et område med karanteneplikt skal du ta en covid-19-test så snart som mulig og senest 24 timer etter ankomst til Norge. Testen bør tas på flyplassen eller ved grensepassering. Dersom dette ikke lar seg gjøre skal du kontakte kommunen du skal oppholde deg i, for å avtale og gjennomføre testing. Godkjent testmetode er PCR eller antigen hurtigtest.


2021-01-03 https://www.helsenorge.no/koronavirus/reise/