Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Teststasjonen holdes åpent i helga kl. 12-14

Tre nye positive smitte siden i går kveld - OPPDATERT 11.12.21

Oppdatert 11.12.21 kl 12:33:
En person har testet positivt på pcr test i går kveld. Smitten er tilknyttet til et tidligere smittetilfelle i denne uken.
Totalt 10 positive (pcr) denne uke og 12 siden forrige helg. 

Tre nye som personer som har bereftet med PCR- test å ha testet positivt siden i går kveld. 

Totalt er det nå  9 personer som har testet postivt på PCR- test i denne uken. I tillegg er det to perosner som testet postivt på PCR- test i forrige helg . 

Alle med symptomer på covid-19 oppfordres til å teste seg, uavhengig av vaksinasjonsstatus.  

Time for koronatest kan bestilles på telefon 400 05014.  Teststasjonen er nå flyttet til flerbrukshallen, inngang på baksiden, innerste røde dør.  Det er parkeringsplasser på baksiden. Teststasjonen holdes åpent  kl. 12.00 og 14.00  på lørdag og søndag.  Det er også mulighet for dropp-inn testing på teststasjonen lørdag - søndag kl 12- 14. 

Vi vil minne på at pandemien er ikke over og at smittetallet går opp i samfunnet.

  • Husk god hånd- og hosthygiene. 
  • Hold avstand der det er mulig, bruk munnbind der det ikke er mulig å holde avstand.
  • Får du symptomer bør du holde deg hjemme inntil du har fått testet deg. 
  • Det er viktig at alle som er syke, selv om dem har testet seg negativt for Covid- 19, holder seg hjemme. Helsetjenester belastes for tiden også av andre enn dem som har Covid- 19 (feks. influensapasienter), og situasjonen i helsetjenester er krevende både nasjonalt og regionalt

​Nasjonale anbefalinger / smittevernregler: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pressekonferanse-om-koronasituasjonen2/id2891215/https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pressekonferanse-om-koronasituasjonen2/id2891215/