Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Tana Kulturskoles egen store sønn kommer hjem!

Til tross for Korona, og strenge smittevern regler kan Tana kommune likevel føre i land en feiring av den nye Tana Bru, sammen med Statens vegvesen.  

Andreas G 28.05.20_300x400.jpg

Tanaværing og tidligere kulturskole-elev gjennom ti år,  Andreas Gundersen (27), som til daglig jobber som komponist og pianist, er fra 25. mai 2020 ansatt som produsent i Tana Kommune. Han vil ha det musikalske ansvaret for Tana Kommunes kulturelle bidrag under åpningsseremonien av den nye brua som skal stå ferdig 10. august 2020. Andreas er en av flere tidligere kulturskole-elever fra Tana som har satset på et yrke i kulturlivet, og nå skal han i samarbeid med Statens Vegvesen (som har hovedansvaret for arrangementet) sørge for at bruåpningens kulturinnslag har stort mangfold, høyt kunstnerisk nivå og representerer kommunens flerkulturelle og flerspråklige identitet. 

Åpningen av den nye brua er satt til 27. august 2020, og selv om tidspunktene ikke er klargjort på grunn av en avbrutt planleggingsperiode under coronautbruddet er det nå vedtatt at åpningen vil skje denne dagen uansett hva som skulle skje over sommeren med pandemien. Vi håper derimot at vi kan invitere så mange som mulig til å komme å feire med oss under arrangementet, enten ute ved nybrua, eller over internett på livestream. Tana Kommune og Statens Vegvesenet er imidlertid positive og optimistiske ovenfor den planlagte folkefesten, og Andreas er klar for å stå på for at arrangementet skal bli noe vi kan huske i mange år fremover som en stor happening. 

Tana Kommune og Tana Kulturskole ønsker Andreas velkommen som en del av teamet!