Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Pressemelding - KM sluttspillet i fotball til Tana!

Det blir et fotballhistorisk øyeblikk når årets KM - sluttspill for aldersbestemte lag 2013 gjennomføres over 2 dager, 28.-29.september i Tana. Sluttspillkampene har normalt vært gjennomført i Lakselv.

Årets sluttspill gir muligheter for svært mange, spesielt i Øst Finnmark, å kunne få se de aller beste aldersbestemte lagene i Finnmark utkjempe sine dueller på den nye kunstgressbanen i Tana. Flere av spillerne på disse finalelagene vil vi om noen år sannsynligvis finne på fotballag i høyere divisjoner rundt i landet.

Logo Tana ballklubb

I begynnelsen av juni sendte Finnmark Fotballkrets ut en invitasjon til klubbene i Finnmark om å være lokal arrangør til å avvikle KM- sluttspillet i Finnmark. Det var syv klubber som sendte inn søknad til kretsen.
Dette var søkerklubbene:
Sørøy Glimt og BUL i vest, PIL (Porsanger il)og HFK - Hif/Stein – Indrefjord IL i midtre del av fylket, Tana Ballklubb, Norild og Bjørnevatn i øst.

 

Fotballkretsens vurdering og begrunnelse er følgende:


Etter en vurdering av kandidatene på geografi, andre kretstiltak i området, anlegg, tanker omkring gjennomføringen m.m , falt avgjørelsen på TANA BALLKLUBB, som leverte en meget god søknad med gjennomtenkte og gode alternativ for løsninger.

Det betyr at Tana Ballklubb skal arrangere KM-sluttspillet i tiden 28.-29.09.2013. Som reserve er Norild IL valgt.

 

Det anbefales å sette av den langhelgen i Tana.

 

Tana Ballklubb
Eilif Basso/sign.                                                                                     Kåre Breivik/sign.

Leder.                                                                                                       Sekretær

93419396                                                                                                 91563764