Språk Språk Språk Visning: A A A A A
toppbilde

Personvernombud

Generelt om tjenesten

Tema

- Individ og samfunn
- Rettslige spørsmål

Beskrivelse

Som innbygger i kommunen skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger beskyttes og at kommunen følger regelverket.

Personvernombudet er en ressurs og rådgiver for kommunen og et kontaktpunkt ved alle spørsmål om kommunens behandling av personopplysninger.

Personvernombudets oppgaver er blant annet å:

  • informere og gi råd
  • passe på at kommunen følger reglene om personvern
  • hjelpe kommunen med vurderinger og konsekvensanalyser
  • samarbeide med Datatilsynet.

Kriterier/vilkår

Kommunen er en offentlig myndighet og skal derfor ha et personvernombud.

Brosjyrer, dokumenter, kart og lignende

aaa

Lover og retningslinjer

Dette er en lovpålagt tjeneste.

Se Personvernforordningen artikkel 37, 38 og 39.

Lover

Personopplysningsloven
Personvernforordningen

___

Veiledning - hvordan få utført eller motta tjenesten

Henvendelser til vårt personvernombud
Du kan ta kontakt med vårt personvernombud, men ikke om alle type spørsmål. Henvendelser til personvernombudet må dreie seg om kommunens behandling av dine personopplysninger eller behandling av personopplysninger generelt. Du kan for eksempel spørre oss om dine rettigheter eller om innsyn i egne personopplysninger.
___

Kontaktinformasjon

Kontaktavdeling

Avdeling:Sentraladministrasjon
Telefon:46 40 02 00
Postadresse:Rådhusveien 24 9845 TANA
Besøksadresse:Rådhusveien 24 9845 TANA

Andre opplysninger

Oppdatert:2018-09-06 08:30
Gyldig fra2018-09-24
Gyldig til2020-09-29