Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Om studiesenteret i Tana

Tana Studiesenter tilbyr kurs og studietilbud på flere nivåer - der du bor. Vi holder til i lokaler i Kunnskapens hus ved Tana Bru.

BibliotekInfo til studenter.docxBilder semesteråpningh 09  004  - Vi tilbyr flere høgskoleutdanninger, studiekompetanse for  voksne  og varierende kurs i Tana ved bruk av videokonferanse og internett. Du får både sanntidsundervisning, tilgang til opptak av forelesninger og skriflige ressurser, samt kommunikasjon med foreleser og medstudenter fra nærmest hele landet.

Ved å lage lokale studiegrupper i Tana får du som student ekstra drahjelp av medstudenter i tillegg til det du får via kursleverandeøren. De siste årene har over 20 studenter utgjort vår aktive studentmasse.

- Via Tana Studiesenter kan du også få hjelp til å komme igang med studier hvis du ikke har studert før, eller det er lenge siden du gikk på skole.

- Opplegget er godt tilpasset familie- og arbeidssituasjon

- Har du dessuten kunnskaper du kan tenke deg å dele med andre? Vi kan hjelpe deg med å lage kurs du kan selge og distribuere gjennom vårt store nettverk av studiesentere tilpasset den teknologien vi anvender.

Infotavle Kunnskapens hus   Den 17. november 2009 flyttet vi til i Kunnskapens hus (bildet) sammen med LOSA, kommunal voksenopplæring og Digforsk.  Her har stedsansvarlig kontor og vi disponerer vi to studioer. Studentene har tilgang fellesarealer med skrivere, trådløs nettverk , garderobe og felleskjøkken med andre leietakere. Som student ved Tana studiesenter kan du få tilgang til nøkkelkort og kan benytte alle våre fasiliteter mellom kl 08 og 23 hver dag året i gjennom. Det får du ved å tegne en lokal serviceavtale med oss og betale en liten avgift.

 

 

Vi markedsfører og tilrettelegger kurs levert gjennom studiesenteret.no fra  flere høgskoleleverandører i Norge. Stort sett alle kursene du finner på hjemmesiden til studiesenteret.no leveres også i Tana. Andre aktører vil også kunne levere kurs til oss. Eksamen gjennomføres lokalt i Tana og vi har opp til 30 studenter som gjennomfører eksamen hos oss. Disse kommer også fra andre høgskoler enn de som leverer kurs til oss.

Hos oss kan du leie studio til videokonferanser. Prisen pr time er kr 430.

 
Hovedstudio  Hovedstudioer i Kunnskapens hus:
Adresse: IP -adresse  185.36.212.122 
Her foregår i hovedsak forelesningene. Her er det plass til 12 studenter. På ledige tidspunkter benytter også studentene studio til eget studiearbeid og til gruppe/seminarjobbing.  På bildet ser du studentene som høsten 2009 tar Kreavtiv bruk av IKT i barnehagen fra Høgskolen i Volda boltre seg med datateknologi.

 

 

Studioer vi disponerer sammen med LOSA:

LOSA- studioet i Kunnskapens hus:
Adresse: IP -  185.36.212.123 
Her foregår opplæringen ca 20 LOSA- elever får i klasserommet . På ledige tidspunkter (ettermiddagstid) kan utstyret delvis benyttes av Studiesenteret.

Studio 2 i Kunnskapens hus:
Adresse: IP  185.36.212.122                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Benyttes også av LOSA- Dette studioet egner for inntil 4 deltakere.

Avlastningsstudio i Menighetshusets lillesal.
Adresse: IP - 185.36.212.121 
Her foregår forelesninger som ikke kan gjennomføres i Kunnskapens hus pga møtekollisjoner. Studioet er fleksibelt og kan benyttes til grupper opp til 10-12 personer (lillesalen) eller plasseres i storsalen med mer enn 30 deltakere. Disse lokalene har også eget trådløs nett.
På tidspunkter der Studiesenteret ikke bruker utstyret leies utstyret ut av de som bestyrer Menighetshuset.

Lesesal i Tana bibliotek:
Miljøbygget med bibliotek ligger rett over gata fra Kunnskapens hus. På biblioteket kan det foregå egenstudier, gruppearbeid og seminararbeid i flotte og inspirerende omgivelser.  Biblioteket yter service til studentene i form av å skaffe  til veie aktuell litteratur (tilleggslitteratur etc) og her er det også tilgjengelig  IT-nettverk for studentene. Ellers er de ansatte behjelpelig med det meste. Studentene benytter også biblioteket utenom ordinær åpningstid gjennom en nøkkelavtale. Mer info finner du  her. PDF document ODT document

Ved ledige kapasitet kan Galleri Martin og galleriet i kinosalen benyttes til leseplass og gruppearbeid.

Seminarrom på Kunnskapens hus:  Adresse:IP-185.36.212.125 
I ungdomsklubbens lokaler kan vi plassere eget seminarutstyr i HD- kvalitet. I helt spesielle situasjoner kan vi også gjennomføre forelesninger her. Dette utstyret har vi pr dato plassert i et lite grupperom på Kunnskapens hus.

Grupperom til lærerutdanning:

Her har vi særskilt studio som benytter Meetcom fjernundervisningsteknologi.

 

Tana kommune har med dette lagt il rette for at det kan skapes et unikt studiemiljø i Tana på videregående- og høgskolenivå. Studentene har tilgang til hjelpemidler og teknologisk standard som ligger tett opp til det du finner ved ordinære høgskoler. Som student ved Tana Studiesenter utstyres du med eget nøkkelkort. Mot betaling av serviceavgift disponerer du som tidliger nevnt infrastrukturen ved Studiesenteret frem til kl 23 om kveldene.

Kontaktinformasjon:

Greta Kristoffersen tlf 46400272. Greta jobber 50% for Tana Studiesenter.  

Vi nås på felles e-post: tana.studiesenter@tana.kommune.no

 

Studenter som trenger teknisk support til studioutstyret henvender seg til: Lokal IT-service 46 400 399. Ved driftproblemer med videokonferansene gis support fra leverandøren i Tromsø tlf 40004889.

Telefon:

Til kommunens sentralbord tlf  46 400 200  eller 464 00 272

Adresse til studio

-Hovedstudio: Adresse: IP - 185.36.212.122 

-Studio 2: Adresse IP-  185.36.212.124

-Avlastningsstudio: Menighetshuset .Adresse: IP - 185.36.212.121 

-Seminarrom : Adresse: IP - 185.36.212.125 

Postadresse:

Tana studiesenter

Rådhusveien 24

9845 Tana