Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

25 topper i Tana er valgt ut til å være med å konkurransen, og du kan bli med!

Nå lanserer Frisklivssentralen sommerens store trim konkurranse "Til Topps i Tana"

 

 

Frisklivssentralen er inspirert av ordføreren og har plukket ut 25 topper i Tana som er med i konkurransen. Det er bare å pakke sekken, snøre på seg tursko og komme seg ut!

Konkurransen perioden er fra 10. juni til 31. august, men det kjøres en testperiode fra i dag, 5. juni (opptjente poenger før 10. juni vil bli slettet)

For å delta i konkurransen er man avhengig av en smart telefon. For de som ikke har smarttelefon og ønsker å være med så har vi følgende alternativ: Hver gang du er på en av toppene så tar du et bilde av deg selv hvor bakgrunnen tydelig viser at du er på riktig plass. Send bildet til ohs@tanafysikalske.no
 
Appen er fortsatt under utarbeidelse og vi jobber bla med samiske fonter.
 

Last ned TRIMPOENG fra Appstore (om du har iPhone) eller Google Playstore (om du har Android telefon) og registrer deg i den med navn, epost og mobil. Du vil så få tilsendt et passord og kan logge inn i Appen.

Her velger du "Til topps i Tana" og melder deg dermed på konkurransen. Inne i appen ligger det en liste med uteposter du kan oppsøke for å sanke poeng. Når du er nært nok vil du kunne klikke på "Sjekk Inn" og poengene dine registreres.

Du kan også følge med på hvordan du ligger an i konkurransen i Appen. Lykke til!

Les mer:

http://aktiv.ibooking.no/campaign_2/?action=rankings&campaign_id=26&trimpoeng=1#