Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Koronavaksine 2021 - Påmelding og informasjon

Alle over 18 år som ønsker koronavaksine kan registrere seg i vaksinekø.

Alle innbyggere over 18 år kan nå registrere seg til koronavaksinering.  Du må ha bank-ID for å bruke tjenesten. Det er også mulig å melde på familiemedlemmer som ikke har bank-id selv. 

NB! Alle over 75 år (født 1936 - 1945) vil bli oppringt for time til vaksine. 

Når du er innlogget må du svare på noen enkle spørsmål om alder, yrke og helse. Etter registrering får du en SMS som bekreftelse på at du er registrert.  

Alle i vaksinasjonskøen blir satt i prioritert rekkefølge etter nasjonale anbefalinger.  Etter hvert som vaksinene kommer inn vil du når det blir din tur få en SMS med link til timebestilling.   Det kan gå lang tid fra du har registrert deg i vaksinasjonskøen til det blir din tur, alt ettersom hvor mange vaksiner vi får. 

Noen vaksiner skal man få en dose av, andre vaksiner skal man ha to doser av.   Du får da timebestilling for begge dosene samtidig.  Timebestillingen bekreftes på SMS med oppmøtested og tidspunkt for begge dosene.

Vaksinen er gratis og frivillig.  Det er kommunen som gjennomfører vaksineringen.  Du skal ikke kontakte fastlegen din for å få koronavaksine.

Trykk her for å melde deg på koronavaksine