Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

KLP LANSERER PRIVATE SKADEFORSIKRINGER

Nå kan du som er ansatt i offentlig sektor tegne private skadeforsikringer hos KLP Skadeforsikring AS til konkurransedyktige priser.

 

Kommunenes forsikringsleverandør, KLP, utvider sin produktportefølje til også å gjelde skadeforsikringer til privatpersoner. Målgruppen er ansatte i kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter i tilknytning til disse.
 
- Vi kjenner våre kunder og vet at de er lite utsatt for skader. Derfor kan vi tilby dem svært konkurransedyktige priser på skadeforsikringer, sier konsernsjef i KLP, Sverre Thornes.
 
Konsernsjefen håper at KLPs kunder – kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter - vil se dette nye tilbudet som en ekstra bonus for sine ansatte:
- Hvis vi kan tilby konkurransedyktige priser til de ansatte innen disse sektorene, vil det kanskje oppleves som et konkurransefortrinn også for arbeidsgiverne, sier Thornes.
 
Enkelt og rimelig
KLP satser på standard forsikringsløsninger innen tre kategorier:
          Hjem og fritid (Hus, reise, båt)
          Langs veien (Bil, MC osv)
          Deg og dine (Ulykkesforsikring og kjæledyr)
 
Det legges opp til høy grad av egenbetjening via web og prisstrukturen skal være enkel.
- Skal vi ha ambisjoner om å vokse, må vi ha et godt produkt som også er prisgunstig, sier Thornes.
 
Hos KLP finnes det ikke noen forvirrende totalkunde-program. Du velger de forsikringene du trenger – og får fast lav pris uansett hvor mange forsikringer du kjøper. KLP tilbyr også rimelige boliglån, fondsforvaltningsprodukter, samt seniorlånet LittExtra til privatpersoner. 
 
Kontakt
Det skal lønne seg for deg som er ansatt i en kommune å be om et tilbud fra KLP.
Gå inn på www.klp.no/forsikring og prøv vår prisberegner eller send en epost til privatkunde@klp.no så vil en av KLPs kunderådgivere gi deg et godt tilbud!
 
PS: Visste du at det nå er blitt svært enkelt å bytte forsikringsselskap? Man kan si opp når som helst og ditt nye selskap tar seg av alt det praktiske ved å si opp gamle avtaler og inngå nye.