Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Kartbestilling Tana

Deanu gielda/ Tana kommune har tatt i bruk nettstedene E-torg, Infoland og Proconet for betjening av uttak av digitale kartdata. Det er tre likeverdige løsninger og du velger selv hvem du bruker.

Alle produktene blir levert elektronisk. Det er enkelt å registrere seg som kunde hos de tjenestene og det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. 

Du som kunde velger karttype, ønsket område og format. 

 

Kart_kartbestilling

E-Torg: Tana e-Torg

Norkart AS er ansvarlig for drift av nettstedet. På e-Torg finner du digitale kart, 3D-modeller, nabovarsel – og mange andre nyttige produkter. 

Skal du bygge hus, kan e-Torg hjelpe deg med å visualisere området, arealplaner og sende nabovarsel.

Er du arkitekt eller ingeniør, kan du skaffe grunnlagsdata i både 2D og 3D for bruk i prosjektering og planlegging. 

 

Infoland finner du her.

Ambita AS er ansvarlig for drift av nettstedet. Infoland er en nasjonal formidlingskanal (nettbutikk) som gir enkel tilgang til eiendomsregisteret EDR, opplysninger fra kommuner og boligbyggelag, detaljerte kartdata og mye annet.

Alle produktene blir levert elektronisk. Det er enkelt å registrere seg som kunde hos Infoland, og det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette. Det er garantert mulig å bestille mellom klokken 07:00 og 00:00. Utover dette er Infoland tilgjengelig så sant det ikke foregår teknisk vedlikehold.

For privatpersoner og andre uregistrerte brukere tilbyr Infoland betaling med kredittkort. Registrerte brukere faktureres etterskuddsvis.

Du som kunde velger karttype, ønsket område og format (SOSI eller DXF). Dataene leveres automatisk i løpet av en times tid.

 

Proconet:http://www.proconet.no

Proconet har et verktøy ePlassen for kommuner, eiendoms-, takst- og byggebransjen.

 

Det er et kombinert kart-, dokumenthåndterings- og befaringssystem, som automatisk kan knytte dokumenter, tegninger og bilder du jobber med mot den aktuelle

eiendommen. Systemet tilbyr direkte utskrift fra Matrikkelen og Grunnboken.