Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Ordfører ønsker alle innbyggerne, ansatte og politikere i vår kommune god jul og godt nytt år!

God jul og godt nytt år!

Ordfører håper at innbyggerne i kommunen får en fredfylt og fin julefeiring. Jeg vil takke alle som har stått på for våre innbyggere, enten det er gjennom jobb, gjennom politikk, innen frivillig arbeide eller på andre måter.
Juletreet ved Tana bru

Det har vært et begivenhetsrikt år i Tana med masse aktiviteter og mye vi kan være stolte av. Vi går nå inn i et nytt og spennende år med kommune- og fylkestingsvalg og mye annet som skal skje. En historisk begivenhet er at i løpet av 2011 så vil det bli lokal forvaltning av Tanavassdraget.

Tanavassdragets fiskeforvaltning skal bidra til langsiktig bevaring av fiskeressursene og delta i samarbeidet med Finland om forvaltningen av vassdraget. Ellers så vil det gjennomføres mange store sports- og kulturarrangement i løpet av 2011, så vi har mye å glede oss til.

Det er vel ikke noen hemmelighet at ordfører i Tana liker å bruke fotoapparatet. Som en liten avslutning på året 2010 så har jeg laget en bildekavalkade med bilder fra alle månedene i 2010. Bildene viser årstidene og noen av aktivitetene som har vært i 2010.

Trykk her for ordførers bildekavalkade 2010

Bildene kommer opp i eksternt vindu, velg gjerne lysbildefremvisning oppe i venstre hjørne.

Ha en fin dag!