Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Meld fra om aktiviteter og arrangement

Deanu geassi - Tana sommer 2017

Kommunen tar sikte på å kunngjøre program for Deanu geassi – Tana sommer for sommeren 2017.

Dette er en ny vri sammenlignet med tidligere år hvor vi har avgrenset arrangementskunngjøringene til 1. halvdel av juli, uka før og etter Langnesmarkedet. Vi finner at det kan være hensiktsmessig å informere om arrangementer over en lengere periode. Kommunen håper det kan bli mange gode arrangementer og opplevelser gjennom hele sommeren i år også. For å få det til så er det behov for bidrag fra flest mulig lag og foreninger i kommunen.

Fra tidligere år kjenner vi Langnesmarkedet som i år blir lørdag den 8. juli. Av andre kjente arrangementer som vi håper å kunne kunngjøre er Andeløpet v/ Lions Club Tana og Nesseby. Vi håper også at Ibbágirkomarsjen, Gollevárremarsjen og Oskarsmarsjen avvikles i år som før. Polmak bygdelag har informert om at de vil gjenoppta båtturene langs Polmakelva. Vi håper flere vil opplyse om egne arrangementer av forskjellig slag. De ulike aktivitetene og arrangementene har stor betydning som møteplasser for egen befolkning og utflytta tanaværinger som er hjemme på ferie. Også turister vil kunne ha glede av dem.

Vær vennlig og oppgi arrangement, tidspunkt og kontaktperson til kommunens kontaktperson, som i år er: miljøkonsulent Erlend Eide, på tlf. 46400269 eller e-post: erlend.eide@tana.kommune.no senest mandag 26. juni. Kommunen vil deretter annonsere.